ÜdvözLÉNY kolléga!

Tenger mély tiszteletünk kedves újdonsült/leendő/jelenlegi őshüllő kolléga!

Amennyiben már bekerültél ebbe a zárt közösségünkbe, úgy gratulálni szeretnék neked. Eszek szerint évek óta támogatod, mint tudásoddal, tapasztalatoddal, energiáddal, időddel a Kandós Ifjúsági Napokat. Ha hív a régi csapatod, te büszkén boldogon mész és segíted őket. 363 nap után, amint eljön az a bizonyos nap, te ott vagy a Kupán!

Amennyiben még csak most szeretnél tagja lenni az Öshüllők lelkes táborának, csak annyi a dolgod, hogy egy már jelenlegi tagot megkérsz, hogy javasoljon Öshüllőnek és ha elegendő szavazatot kapsz, már facebook csoportunk tagjává is válsz.

Visszatérve a feladatunkra, már nem nekünk kell bizonyítani. 24 órából már kevesebbet bírunk. Inkább többet sörözünk, olykor-olykor elbóbiskolunk, de az esti bulikat izomból megtoljuk! Nosztalgiázni járunk inkább, mint aktív résztvevőként szerepelni, de ha a zsűribe, vagy a csapatunk hív pár órára hogy ugorjunk be, akkor elsőként ott a helyünk!

Ha ezeknek a jellemzőknek a többsége rád jellemző, akkor van egy jó hírem. Nem vagy egyedül!

Az őshüllők inkább szimbolikusak, mint sem igazi csapat. Képzelj el egy czipzáros őshüllős felsőt magadon és alatta a csapatod pólóját. Legalább tudják, hogy nem ma kezdted te sem.

Még egyszer üdvözlünk!

A csoport célja, feladata, léte.

A Kandós Ifjúsági Napokon aki részt vett, akár több éven át is, rengeteg mindent kaphatott az eseménytől.

  • Barátokat, barátnőt, csapatot egy családot.
  • Felhőtlen új élményekkel teli emlékeket, amit még az unokáinknak is mesélni fogunk, vagy ködbe burkolódzó néhány másodperces mámoros képfoszlányokat, amit a közös iszogatásokkal értünk el, és csak sorolhatnánk, és sorolhatnánk mi minden van még azon a köszönöm a KIN-nek listán.

A csoport olyan, esetleg még aktív (egyéb okokból), vagy végzett mérnököket/hallgatókat vár, akiknek a KIN kupa hallatán, dobban egy nagyot a szíve, és szívesen visszamenne, de már nem akarja megváltani a csapatát.

Olyanokat várunk a csoportba, akinek már a sokadik kupája lenne, de az iskolai fluktuáció miatt, olyan ismerős arcokkal jelenne meg a rendezvényen, akikkel együtt, vagy ellen játszott, a régi szép időkben.

Olyanokat várunk, akik még szívesen ott lennének, de mégis szeretnék, ha látná az aktuális KIN ifjúság, hogy azon közösség vagyunk, aki már nem játszani jött, hanem a pultot támasztva, adná a bölcs, jó régen bevált ötleteket.

Olyan embereket keresünk, akik az egyetem után, egy ismerős KIN közösségbe visszavágynak.

Amennyiben tudsz ilyen Őshüllőről, nyomban kérdezd meg, hogy szeretne-e csatlakozni, majd indíttasd el, a beléptetési folyamatot.

A csoport további célja, a közös megjelenés igény szerint több spontán, vagy rendezett rendezvényen, eseményen.

Szedjük össze a régi harcosokat, legyünk újra sokan ismerősök a KIN Kupán!