KÓSER KINFO

VALLÁSUNK ESZMÉI ÉS EREDETE

Ki ezen vallás eszméinek gyakorlása mellett dönt, az köteles a következő pontok szerint élni a KIN QPA napjáig:

  1. A sört és a pinát imádd és csak nekik szolgálj!
  2. A KINFO nevét hiába ne vedd!
  3. A QPA napját szenteld meg!
  4. A versenyt és a csapattársaidat tiszteld!
  5. Ne igyál alkoholmentes sört!
  6. Paráználkodj!
  7. Ne lopj, csak pontot!
  8. Ne vizelj közterületen, csak ha nincs rendőr a közelben.
  9. Felebarátod barátnőjét kívánd!
  10. HERBÁL! :3

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/359760584363318/

A KINFO felekezet kezdetben 12 tagot számolt, melyben a szekta legmagasabb rangú emberei voltak jelen. Történt akkor vala, hogy Kálinka egy fügefa alatt megvilágosodva, goa partyk sorát járta meg, s a szekta létezése kitudódott. Leend ekkor a legfeljebbvalóbb tanácstag, ki száműzte a Földről, az örök vadászmezőkre, ahol élete végéig fejhette a 72 szűz tehenet, kiket megkapnak majdan a földi halandók, ha a valláshoz hűen élik életüket, és betiltotta ezt a nevet a nép körében.

A tehén szent állat volt a vallásban, mivel azok teje táplálta kezdetben a kis fürtös fitymátalan Buddhát, aki egyetlen földi helytartója volt Jahvénak, akit egyesek Jehovaként ismernek.

Budai Anna: “A KINFO vallás eredete” c. memoárból

Az eredeti kézirat 2016-ból, ma a Pécsi Dzsámiban őrzik

De sajnos mivel nem gondozta a teheneket, azok fellázadtak ellene, és vezetőjüknek legbölcsebb, legnagyobb tőgyű marhát választották, kinek neve Rákos Nullakredit Geri. Amikor a fő szent tehén legyőzte Kálinkát, az nem maradhatott sem a tehenek közt, de nem mehetett vissza a Földre sem. Ezért a tehén megteremté néki a Miskolci Egyetemet, hogy ott szenvedjen, és minden nap egy Ethon nevű óriás holló lakmározzon a májából. A szent tehén győzelmét, és Kálinka száműzését és bűnhődését tartjuk legszentebb ünnepünknek, melyet Dzsihádnak nevezünk. Mivel a csata negyven napig tartott, minden évben ezen a napon májat eszünk 40 napig és minden nap meghajolunk a 4 égtáj felé, és közben elmondjuk szenvedésének kálváriáját.

Egy bármicvó előtt álló hallgatónk kitűnő vallástörténeti dolgozatából

Ha elolvasta vallásunk történetét, kérjük mindenképpen töltse le legújabb alkalmazásunkat, mely elérhető minden mobiltelefonon, ami 100.000 forintnál drágább és a helyi rabbi felszentelte azt.