KÓSER KINFO

VALLÁSUNK ESZMÉI ÉS EREDETE

Ki ezen vallás eszméinek gyakorlása mellett dönt, az köteles a következő pontok szerint élni a KIN QPA napjáig:

  1. A sört és a pinát imádd és csak nekik szolgálj!
  2. A KINFO nevét hiába ne vedd!
  3. A QPA napját szenteld meg!
  4. A versenyt és a csapattársaidat tiszteld!
  5. Ne igyál alkoholmentes sört!
  6. Paráználkodj!
  7. Ne lopj, csak pontot!
  8. Ne vizelj közterületen, csak ha nincs rendőr a közelben.
  9. Felebarátod barátnőjét kívánd!
  10. HER*ÁL! :3

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/359760584363318/

A KINFO felekezet kezdetben 12 tagot számolt, melyben a szekta legmagasabb rangú emberei voltak jelen. Történt akkor vala, hogy Kálinka egy fügefa alatt megvilágosodva, goa partyk sorát járta meg, s a szekta létezése kitudódott. Leend ekkor a legfeljebbvalóbb tanácstag, ki száműzte a Földről, az örök vadászmezőkre, ahol élete végéig fejhette a 72 szűz tehenet, kiket megkapnak majdan a földi halandók, ha a valláshoz hűen élik életüket, és betiltotta ezt a nevet a nép körében.

A tehén szent állat volt a vallásban, mivel azok teje táplálta kezdetben a kis fürtös fitymátalan Buddhát, aki egyetlen földi helytartója volt Jahvénak, akit egyesek Jehovaként ismernek.

Budai Anna: “A KINFO vallás eredete” c. memoárból

Az eredeti kézirat 2016-ból, ma a Pécsi Dzsámiban őrzik

De sajnos mivel nem gondozta a teheneket, azok fellázadtak ellene, és vezetőjüknek legbölcsebb, legnagyobb tőgyű marhát választották, kinek neve Rákos Nullakredit Geri. Amikor a fő szent tehén legyőzte Kálinkát, az nem maradhatott sem a tehenek közt, de nem mehetett vissza a Földre sem. Ezért a tehén megteremté néki a Miskolci Egyetemet, hogy ott szenvedjen, és minden nap egy Ethon nevű óriás holló lakmározzon a májából. A szent tehén győzelmét, és Kálinka száműzését és bűnhődését tartjuk legszentebb ünnepünknek, melyet Dzsihádnak nevezünk. Mivel a csata negyven napig tartott, minden évben ezen a napon májat eszünk 40 napig és minden nap meghajolunk a 4 égtáj felé, és közben elmondjuk szenvedésének kálváriáját.

Ha elolvasta vallásunk történetét, kérjük mindenképpen töltse le legújabb alkalmazásunkat, mely elérhető minden mobiltelefonon, ami 100.000 forintnál drágább és a helyi rabbi felszentelte azt.

HIPI-s csapat-kapcsolattartó: Dallos Gábor