A KIN-Kupák legsikeresebb szakiránya 12 győzelemmel. 2012-ben mi rendeztük az utolsó Kupát a Kiscelli utcai épületben, és ezzel magasra tettük a lécet mindenkinek, legfőképp saját magunk számára. 2014-ben MIÉNK LETT A KUPA! 2015-ben megrendeztük az első kupát a mozdonyos épületben.

Hogy ki az Automatika? Te, én (továbbiakban: MI), és mindenki, akinek az ereiben kék vér csordogál. Emeld fel a kezedet, és nézd meg a kézfejedet! Kékes színű erezetet látsz? Automatikás vagy!

Kicsit komolyra fordítjuk a sót; mi vagyunk az óbudai telephely királyai. Mindennel foglalkozunk, ami automatika, kezdve a Programozható Irányítási Rendszerektől (PIR), az Épület és Közmű-automatizálástól, a Szabályozott Villamos Hajtásokon át egészen a Robotok és CNC gépekig. Nálunk egy összetartó, jószívű, bulizós családba cseppensz. Ha nem ismersz még szinte senkit, ne maradj otthon! Nem fogadjuk el ezt a kifogást! Csak mondd azt, hogy automatikás vagy, és máris úgy fogunk rád tekinteni, mintha ezer éve közénk tartoznál. (Te fizeted a következő kört… Na jó, majd a következő utánit. xD )

Egy kicsit őrültek is vagyunk, igazi birkát tereltünk a Moszkva téren 2011-ben, 2013-ban mosodát rendeztünk be tömegközlekedési eszközökön, valamint diplomáciai bonyodalmat okoztunk azzal, hogy Tatárföld Köztársaságától bocsánatkérő levelet kértünk a tatárjárásáért. 2014-ben TV-t robbantva kerültünk a dobogó legfelső fokára.

Két őrült ötlet között azért a tanulmányainkra is nagy figyelmet fordítunk, a csapatunknak hagyományosan kiváló a kapcsolata a tanári gárdával, sok eseményünkön velük is találkozhattok, a szerencsésebbek pertut is isznak velük. 😀 Két parti közt maximálisan segítjük egymást a számonkérések sikeres teljesítése érdekében, bátran fordulhatsz bármelyikünkhöz, ha segítségre van szükséged.

Na, de már megint rengeteget pofáztam. Száz szónak is egy a vége, téged a Jóisten is Automatikásnak teremtett, gyere el, találkozz velünk, és szerezzünk meg az újabb kupánkat, hogy egy évvel később rendezőként a mi hátunkat masszírozzák a csapatok.

Csapatkapitányok: Vizi P. Benjámin, Nagy Olívia, Géger Krisztián
HIPI-s csapat-kapcsolattartó: Farkas Bálint

És ne feledd, minden csapat szimpatikus csapat!

Elérhetőségeik:

Weboldal: http://automatika.kin.hu/
Facebook oldal: https://www.facebook.com/automatikakin/
Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/automatikakin/