Józsefváros császárpingvinjei

Valamikor nagyon-nagyon régen, a ködös múltban született meg a Kandós Ifjúsági Napok legendája, melyen természetesen a Alkatrész is jelent volt. A kezdeti sikerek után (közel 20 évig mi voltunk a legeredményesebb KIN Kupás csapat) teret engedtünk a többi csapatnak is, hogy megvillanthassák tudásukat. Kabalaállatunk a császárpingvin, amely nem csak a legkirályabb állat, hanem olyan felesége van, kinek feje szerencséjére nincs, de sör folyik a melléből. Mindannyian szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen nem csak a pólónk, hanem a szívünk is magán viseli a Pingvin kézjegyét, mely nem csak jól hangzik, hanem összetartó csapattá kovácsol minket.

Csapatunk képviseli a Kandó kar Mikroelektronikai és Technológia Intézetét, így a legkomolyabb világítástechnikai, illetve szenzortechnikai (ezen kívül minőségbiztosítási és környezetvédelmi) mérnökök persze nálunk tanulnak. Ezen tudás nem csak a Kupán, hanem az azon kívüli eseményeinken is megnyilánul.

Immáron ötödik éve rendeztük meg az Alkatrész Napot, mely a csapatunk és szakirányunk legjelesebb eseménye, hiszen a jelenlegi és volt hallgatók ismertetik a diploma előtti és utáni életüket, majd a törzshelyünkön a Magyar Sörözőben vitatjuk meg az elhangzottakat.

Minden évben csapatépítőt tartunk Gerjen falujában, ahol is a sörben pácolt sült hús mellett nem csak az alkoholról, hanem a közelben található paksi atomerőműben látottakon is elmélkedünk,

Természetesen a Józsefvárosban tanyázunk, itt található a főhadiszállásunk, mely szélesebb körökben a Szenzor Laboratórium névre hallgat. Azon túl, hogy ez a laboratórium az igazi villamosmérnöki tudás utolsó védőbástyája arról is nevezetes, hogy mindig találni itt valakit, aki kapható egy hideg sörre a számunkra oly kedves KP épületben.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, vagy csak szeretnéd megismerni az eredeti Pingvin Power-t és/vagy szeretnéd hallani, hogy az idén hogy dübörög majd a RÉSZ-RÉSZ-RÉSZ-ALKATRÉSZ, csatlakozz bátran, csak annyi a dolgod, hogy megemlíted felénk, hogy fekete-fehér fényképet szeretnél magadról vagy kövesd be a facebook közösségünket.

Csapatkapitányaik: Puchnyák Bonifác, Bende Bence László és Király Balázs.
HIPI-s csapat-kapcsolattartó: Simon Balázs

u.i.: Ja igen, és ami a legeslegfontosabb: Nálunk van #Jari és nálunk voltak a Pingwins srácok is! <3

Elérhetőségeik: