Helyzetjelentés és változások a Staff-ban

Úgy gondoljuk, hogy mindenkit, akik foglalkoznak velünk megillet az, hogy tudja mi zajlik épp velünk a mindennapok során, így most egy nagyobb helyzetjelentéssel jelentkezünk hozzátok!

4 év aktív-, a HIPI életében történelmi jelentőségű szerepvállalás után lemondott CSK és CSKH pozíciójáról Janik Bence egyetemi pályafutásának végéhez érése miatt.
Benedeczky Máté és Nagy Dani hasonló okokból szintén lemondtak CSK pozíciójukról, így ők CSKH-kként vesznek részt továbbra is a HIPI életében.
Máté és Dani (CSK-k) helyére Dia és Matu (Szabó Klaudia és Matula Bálint) került, így az idei kupa főszervezői is ők lettek.
Mivel a csapat nem maradhat #házikedvenc nélkül, így a posztot jelenleg Fekete Ricsi tölti be. 🙂

Pár szó akkor a kupáról…

Bizonyára már tudjátok, hogy a jelenlegi körülmények miatt a kupát képtelenek vagyunk annak rendje módja szerint a normális, megszokott idejében megrendezni… 🙁 Bízunk benne hogy, ha bár másfél hónapon belül nem is, de legfeljebb a nyár végére – ősz elejére normalizálódik ez a szokatlan helyzet körülöttünk.
Tudván tudjuk, hogy ez az a rendezvény amire a volt és jelenlegi Kandósok zöme évről évre vár, viszont meg kell értenek, hogy az egészségünk megőrzése fontosabb mindentől, így a kupától is.
Jelen állás szerint a 39. Kandós Ifjúsági Napok (KIN Kupa) megrendezését 2020 nyár elejéről 2020. kora-közép őszére halasztottuk. A szervezés minden erejével azon lesz, hogy a hagyományoktól ne kelljen semmiben sem eltérnie, így tehát továbbra is kimondottan a Bécsi úti mozdonyos épületben (BC ép.) való lebonyolításban gondolkodunk elsődleges lehetőségként.

Amint tudunk pontos információkat, dátumo(ka)t, helyszínt azonnal nyilvánosságra hozzuk!

Addig is hangolódjatok s készüljetek az őszre! Amennyivel több időt vártok rá, annál több izgalmat fogtok kapni a kupán. 😉